TV liften zijn een klassiek voorbeeld van een echte bijzaak. Ze zijn niet belangrijk, maar wel handig. Wist je dat er ook verschillende soorten TV liften zijn? Dat zijn er eigenlijk al te veel om in deze blog op te noemen, maar ik kies er drie voor je uit. Misschien dat je uiteindelijk besluit om zelf een TV lift in je huis of kantoor te nemen. TV liften zijn stijlvol en maken je huis of kantoor meer geraffineerd.

Het vouwmechanisme

Een van de meest bekende TV lift mechanismes is het vouwmechanisme. Dit zorgt ervoor dat de televisie helemaal verdwenen is, en uit het plafond of de vloer gevouwen wordt. Deze zorgt altijd voor de meeste verbazing, omdat mensen niet door hebben dat daar daadwerkelijk een televisie zit. Deze TV liften bestaan uit een meervoudige pijp die gedreven wordt door een elektrische motor. De ene pijp, die door de motor gedreven wordt, duwt automatisch de andere pijp waar de TV aan gemonteerd is omhoog of omlaag. Omlaag gedreven TV liften zijn wel een stuk duurder dan omhoog gedreven. Dit is omdat het natuurlijk lastiger is om de televisie in het plafond weg te moffelen.

TV liften die omhoog geduwd worden

Dit is het mechanisme voor TV liften in huis. Je kunt met dit systeem bijvoorbeeld een TV uit je bed laten komen. Of uit je schouw. Ook is dit TV liften mechanisme ideaal voor kantoorgelegenheden. Het ziet er professioneel uit, maar het is niet duur. Met deze optie heb je de meeste mogelijkheden voor in huis of op werk. Ook kun je er zeer grote TV’s in installeren, omdat het niet zwaar is. TV liften van deze aard gaan we waarschijnlijk overal terug zien binnen een paar jaar. Dat omdat ze dus het meest veelzijdig zijn.

Achter een schilderij

Deze TV liften vorm is eigenlijk het gekste van alle drie in deze blog. Het betreft namelijk een systeem dat achter een schilderij geplaatst wordt. Het schilderij wordt erin geïntegreerd en kan omhoog bewegen. En daar is dan ineens een televisie. Hilarisch eigenljk. Ik weet ook niet of je deze vorm van TV lift ook echt in je huis wil, want het is een klein beetje belachelijk, maar wel leuk. Je verrast er in ieder geval je vrienden en familie het meeste mee. Je kunt deze vorm zelfs combineren met een draailift voor de televisie. Hang je favoriete schilderij ervoor en je hebt de ultieme combinatie.