Herenpakken: Ze komen in alle soorten en maten. Mannen in pak zien er mooi uit, mits het pak past en goed gedragen wordt. In de wereld van pakken zijn er zoveel verschillen, dat je als beginnende pakken drager misschien niet weet waar je moet beginnen. Wij raden je aan wel voor moderne pakken te kiezen, vooral als je er niet als modeflater wil bijlopen. Lees snel verder zodat jij ook als moderne man door het leven kunt gaan.

Wat maakt een moderne man?

Een moderne man is stoer, lief, vriendelijk en ziet er goed uit. Dat zijn misschien nogal wat eisen, maar die zijn makkelijk te doen als je vooral ook jezelf blijft. Huh, dat is tegenstrijdig? Valt wel mee! Stoer ben je door jezelf te zijn, maar ook vriendelijk te blijven voor anderen. Liefde laat je zien door anderen te helpen, je vrouw of vriendin bijvoorbeeld. Attent te zijn en tijd vrij te maken voor je vrienden. Deze dingen kan je zelf prima oplossen. Er goed uit zien, daar helpen wij je bij!

Pakken maken de man

Nu je je niet meer druk hoeft te maken over stoer, lief en vriendelijk, blijft er nog 1 ding over: Stijlvol.

Mannen in pak zijn het mooiste wat er is, maar de pak die je draagt moet wel goed op maat zijn. Pakken van Gents bijvoorbeeld zijn een goed voorbeeld van pakken die je nooit meer uit wil doen. De pakken van GENTS hebben een perfecte pasvorm en zijn van een goede kwaliteit. Het colbert heeft een “modern fit”-pasvorm: licht getailleerd maar geen “slimfit”. Het colbert is voorzien van twee klepzakken, een pochetzak en drie stacked kissing buttons op de manchetten. Daarnaast beschikt het colbert ook over een pennenzak en drie binnenzakken. Met de pakken van Gents weet je zeker dat jij door het leven gaat als een moderne man.

Welke kleuren?

Pakken komen natuurlijk voor in allerlei soorten kleuren. Niet elke kleur staat bij elke man. Het is dus belangrijk te weten welke kleuren er het beste bij jou passen. Ook is het volledig afhankelijk van de situatie welke kleuren pakken je draagt. Als je maar 1 pak hebt dan is het het beste om een donker, conservatief pak te kiezen. Zwart, navy blauw of antraciet zijn allemaal goede keuzes, maar antraciet is misschien de beste keuze vanwege zijn veelzijdigheid. Een pak met bretels is bij elke gelegenheid een slimme zet, de bretels kun je altijd nog afstemmen op je pak keuze.

Als je meerdere pakken wilt kopen dan is the sky the limit!  Laat je dan vooral adviseren door een verkoper en ga eens langs een winkel om verschillende kleuren pakken te passen. Dan kan vervolgens al je pakken online bestellen.