Heb je nog nooit van Ledub gehoord? Dat is eigenlijk vreemd, want dit merk bestaat al sinds 1963! Een Ledub overhemd is een fijn, strijkvrij overhemd in een mooie pasvorm en met mooie dessins. Je kunt een Ledub overhemd met korte of juist met lange mouw bestellen. En dat maakt deze overhemden uitermate geschikt voor onder een jasje of voor in de zomer. Deze overhemden worden in het Brabantse Budel ontworpen en geproduceerd. Draai de letters van Budel maar eens om. Het zijn heerlijke overhemden waar je prima mee voor de dag kunt komen, wat voor weer het ook is. En welke combinatie je ook wilt maken.

Een Ledub overhemd op een jeans?

Natuurlijk! Dat is de perfecte combinatie. Door het Ledub overhemd te combineren met een goede jeans zie je er direct prachtig uit. Je kunt het overhemd gesloten dragen en dan in je broek, maar ook gesloten en over je broek. Of, doe eens gek, gesloten en dan in je broek. Het kan allemaal. De overhemden van Ledub zijn in veel verschillende dessins te koop, er is dus altijd een Ledub overhemd dat naar jouw zin zal zijn. Ga je voor effen of juist met een wat meer uitbundige print? Ga je voor een ruitje of juist voor een mooie bloemenprint? Het is helemaal aan jou.

Draag je eigenlijk altijd overhemden?

Dan kun je ook met de Ledub zomeroverhemden prima uit de voeten. Deze lichte overhemden hebben korte mouwen en kunnen heel goed gecombineerd worden met een nette short. Of je nu gaat voor een jeans short of misschien toch voor een wat meer nette short, het kan allemaal. Om het plaatje compleet te maken is het wel belangrijk dat je je schoeisel ook aanpast aan de gelegenheid. Ga je naar je werk en mag je daar wel wat minder formeel gekleed gaan, dan is het negen van de tien keer nog steeds geen optie om slippers te dragen. Hoe casual je er ook bij wilt lopen.

Niet strijken, wat een feest!

Natuurlijk zijn het schitterende overhemden, maar minstens zo belangrijk is dat je er maar weinig werk aan hebt. Het is een kwestie van wassen in de wasmachine en daarna ophangen aan de waslijn. Je kunt er ook voor kiezen om het nog natte overhemd direct op een hanger te hangen. Zo zakken eventuele kreukels er vanzelf uit en kun jij verder met je leven zonder dat je de strijkplank te voorschijn moet halen. Hoe fijn is dat!