Equalité is een populair Nederlands kledingmerk dat bekend staat om zijn trendy en duurzame kleding. Het Nederlandse streetwear merk werd eind 2019 opgericht, en heeft in een rap tempo veel bekendheid gekregen. Het merk heeft een sterke visie waarvoor ze staan, en dit zie je gelijk terug in de collecties. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, geloven ze in gelijkheid, verbinding en broederschap, en dat wij ons juist kunnen verenigen door diversiteit. Vandaar dat het streetwearlabel meerdere keren per jaar met een passende collectie komt. Equalité richt zich op zowel mannen als vrouwen en heeft een breed aanbod van onder andere jassen en trainingspakken. 

Kleding

De jassen van Equalité zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van parka's tot bomberjacks. Wat alle jassen gemeen hebben, is de focus op duurzaamheid en kwaliteit. Een Equalite jas is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gerecycled polyester en heeft een tijdloos ontwerp dat seizoen na seizoen gedragen kan worden. De jassen zijn ook vaak waterbestendig, wat perfect is voor de Nederlandse regenachtige dagen. Het logo van Equalité is subtiel verwerkt in het ontwerp van de jassen, wat zorgt voor een stijlvolle en minimalistische look. Naast de jassen heeft Equalité ook een uitgebreide collectie trainingspakken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een comfortabele pasvorm. Een Equalite trainingspak is gemaakt van zachte en ademende stoffen zoals katoen en is perfect voor casual gelegenheden. Het logo van Equalité is vaak opvallend verwerkt in het ontwerp van de trainingspakken, wat zorgt voor een trendy en moderne uitstraling.

Duurzaamheid

Equalité staat ook bekend om zijn duurzame en ethische productieprocessen. Het merk werkt alleen met gecertificeerde leveranciers die zich houden aan de hoogste normen op het gebied van milieu en arbeidsomstandigheden. Hierdoor kan het merk garanderen dat de kleding op een verantwoorde manier wordt geproduceerd, wat bijdraagt aan een betere wereld voor mens en milieu. Het merk heeft een sterke aanwezigheid op sociale media en gebruikt influencers om hun producten te promoten. Het merk wordt ook gedragen door veel Nederlandse beroemdheden, zoals rapper Lil Kleine en voetballer Memphis Depay.

Equalité is een Nederlands kledingmerk dat zich richt op duurzame en kwalitatieve kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen. De jassen en trainingspakken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en hebben een tijdloos ontwerp dat seizoen na seizoen kan worden gedragen. Het merk heeft een sterke focus op duurzaamheid en ethische productieprocessen, wat bijdraagt aan een betere wereld voor mens en milieu. Een uitstekende keuze dus om hier je kleding te kopen!