Stel, je wilt een fijn huisje achterin je tuin. Een huisje waar je je even kunt terugtrekken of waar je gewoon je fietsen kwijt kunt. Dan wordt het tijd om je te gaan oriënteren op blokhutten. Want je kunt best zelf een huisje bouwen, maar met het grote aanbod blokhutten is dat echt nergens voor nodig. En geloof mij, je kunt je creativiteit heus nog wel kwijt, want alle blokhutten worden als bouwpakket bij je thuisbezorgd. Zo kun je toch nog zelf aan de gang, maar is het moeilijke reken- en tekenwerk al voor je gedaan. Er zijn blokhutten in alle soorten en maten beschikbaar, dus ook voor de toepassing die jij in je hoofd hebt.
Blokhutten

Blokhutten voor verschillende toepassingen

Wil je een leuk speelhuisje voor de kinderen in de tuin? Ga je graag even afgezonderd van de rest van je gezin zitten lezen of puzzelen? Speelt je zoon of dochter drums en wil je die niet in huis hebben? Of wil je gewoon de fietsen niet meer in de garage hebben? Blokhutten zijn er in alle soorten en maten en voor alle toepassingen. Het gaat er om dat jij je er fijn in en bij voelt. Dus wat je met de blokhut doet, dat moet je helemaal zelf weten.

Blokhutten als alternatieve logeerplek

Je kunt, als je flink wat ruimte in de tuin hebt, een aantal blokhutten neerzetten om zo een soort dorpje te maken. Je kunt je gasten dan lekker onderbrengen in een blokhut. Zo hebben jullie allemaal je eigen ruimte en kunnen jullie elkaar opzoeken als iedereen dat wil. Maar wat denk je van een extern washok? Je kunt in een blokhut ook prima de wasmachine en de droger neerzetten. Alleen moet je er dan wel even voor zorgen dat er elektriciteit, water en afvoer aanwezig is. Het grote voordeel hiervan is, is dat je die herriemachines niet in je huis hebt.

Blokhutten bestel je dus gewoon online

Als je eenmaal hebt besloten dat er een blokhut moet komen, dan ga je naar bovenstaande website. Hier kun je kiezen uit veel verschillende blokhutten. En als je dan een blokhut hebt gekozen, dan kun je daar de details zelf nog aan wijzigen. Kies voor een andere kleur dakbedekking of voor een houten vloer of juist niet. Als de blokhut is geleverd, dan zet je ‘m in een dagje in elkaar. Het hout is dusdanig behandeld dat je het niet hoeft te schilderen of te beitsen.