Kijk jij er als zelfstandige ondernemer steeds weer tegen op? Het verwerken van bedrijfsafval kan veel tijd in beslag nemen. Als de gemeente het voor je doet, moet je wel op tijd de bak aan de weg zetten. Huur je een inzamelaar in? Dan moeten er wel duidelijk afspraken zijn. Gelukkig kan het afvalbak huren ook zo eenvoudig, dat het een bijzaak wordt. Een afvalbak huren bij MKB-afval.nl is werkelijk een verademing voor iedere zelfstandige ondernemer. Geloof je mij niet? Lees dan snel verder en ontdek waarom een afvalbak huren ook het antwoord is op al jouw zorgen.

Geen omkijken meer naar bedrijfsafval

Door een afvalbak te huren bij een erkende afvalinzamelaar heb jij helemaal geen omkijken meer naar al het bedrijfsafval. Een afvalbak huren maakt je leven een stuk makkelijker en minder stressvol. Dat is toch ideaal voor elke drukke zelfstandige ondernemer? Bij MKB-afval.nl is het afvalbak huren zo eenvoudig, dat jij je afvraagt waarom je het niet eerder hebt gedaan! Om te laten zien hoe makkelijk een afvalbak huren kan zijn, zal ik het bestelproces even kort met je doornemen.

Afvalbak huren door drie keuzes

Bij een goede, erkende afvalinzamelaar kan je door middel van een paar keuzes al moeiteloos een afvalbak huren. Zo bepaal je in eerste instantie wat het formaat moet zijn van de afvalbak voor jouw bedrijfsafval. Je kan een grote of juist een smalle afvalbak huren. De tweede keuze heeft te maken met het selecteren van welke afvalsoort je gaat deponeren in de container. Je maakt keuze uit de volgende typen afval: restafval, papier en karton, glas afval en organisch afval.

Bij sommige afvalinzamelaars is het zelfs een optie om voor archiefvernietiging te kiezen. Dan worden de belangrijke en persoonsgebonden papieren op een beveiligde manier verbrand. De laatste keuze die gemaakt moet worden, heeft betrekking op de frequentie waarmee de bak geleegd wordt. Het is bij de ervaren afvalinzamelaars mogelijk om zelf te bepalen hoe vaak de gehuurde afvalbak geleegd moet worden. Van één keer per maand tot maar liefst twee keer per week: het is allemaal.

Zo makkelijk dat het een bijzaak wordt

Zo zie je maar hoe makkelijk het kan zijn om een afvalbak te huren. Wist je trouwens dat je zelfs geld kan besparen wanneer je een erkende afvalinzamelaar inschakelt als MKB’er? Je hoeft namelijk geen bedrijfsreinigingsrecht meer te betalen. Een afvalbak huren bij MKB-afval.nl is zo makkelijk, dat het echt een bijzaak wordt.